Alle projecten

Wajer Yachts 

De opdracht

Begin oktober 2022 zijn wij gestart met de bouw bij Wajer Yachts. De internationaal opererende luxe jachtbouwer gevestigd in Heeg heeft geïnvesteerd in nieuwe werkruimtes voor het opschalen van de productiecapaciteit. In samenwerking met ons zusterbedrijf Kamplacon hebben wij de uitbreiding gerealiseerd.

De werkzaamheden

Wajer Yachts heeft als toonaangevend familiebedrijf diverse lokale bedrijven betrokken bij het bouwproces. Zo zijn de funderingswerkzaamheden en het aanleggen van nutsvoorzieningen verricht door bedrijven uit het dorp zelf. In onze productiehal is al het staalwerk geproduceerd en ons montageteam heeft de volledige constructie gemonteerd op locatie. De constructies hebben wij geplaatst voor de uitbouw van twee bestaande hallen en een nieuwe kantoorruimte. De volledige uitbreiding is door ons zusterbedrijf Kamplacon voorzien van beplating.

Vervolg

Het bouwproject wordt in fases gerealiseerd. Zo zijn er verschillende periodes waar de werkzaamheden in worden verricht. Door in fases te werken krijgt Wajer Yachts ook de ruimte om verder te gaan met hun eigen productiewerk. Naar verwachting is het volledige project begin juli afgerond. Zie onderstaande voor een aantal mooie impressies van het project.

Voor dit project werd samengewerkt met: