Alle projecten

Geleidewerken GOVA

Het project

Afgelopen jaar zijn we gestart met de productie van de sectiedelen voor project ZN3 bij de sluis vlakbij Oosterhout. Buiten de sluis hebben wij geleidewerken gemonteerd met een totaallengte van 160 meter aan beide zijden van het kanaal. Deze geleidewerken fungeren als trechter richting de sluis. Net als de geleidewerken, hebben wij ook de remmingwerken in de sluis geleverd en geplaatst. Ook deze remmingwerken hebben een totaal lengte van 160 meter, gevolgd door 30 meter aan aanlegplekken voor de recreatievaart.

Project ZN3 bij Oosterhout is inmiddels volledig afgerond. Voor Groot Onderhoud Vaarwegen (GOVA) gaan we ook ZN4 realiseren nabij Andel. Het productieproces hiervoor is al in volle gang. Na verwachting worden de remming- en geleidewerken voor de sluis bij Andel in het najaar geplaatst en gemonteerd.

Samenwerking

Binnen onze groep werken we vaak nauw samen met onze vijf divisies. Zo ook bij de realisatie van een aantal loopbruggen voor het project ZN4 GOVA. Een aantal loopbruggen zijn in opdracht van Nauta staalbouw geproduceerd bij ons zusterbedrijf Machinefabriek Emmen. Het transport naar Heeg, waar ze vervolgens worden geconserveerd, hebben we samen met ons zusterbedrijf Kampstaal staalbouw verzorgd.

Zie hieronder een mooie impressie van de transport, montage en het eindresultaat.

Voor dit project werd samengewerkt met: